+31 (0)591-239284 info@healthwisekliniek.nl

Aquamassage

Geniet van de ervaring!

Neem een ​​pauze van werk of winkelen met een ontspannende, verjongende ervaring bij Healthwise Kliniek! Onder druk gezette waterstralen zorgen ervoor dat je stress wegsmelt en je voelt alsof je in de lucht zweeft.

Met onze geavanceerde droogwatermassage-technologie kunt u gemakkelijk de voorgeprogrammeerde massageservice selecteren om aan uw unieke vereisten te voldoen, zoals een sterkere druk op de onderrug en lichte druk in het nekgebied. Voor cliënten die meer individuele controle over hun ervaring wensen, stelt een handbediening de cliënt in staat om de massagestralen op de gewenste locatie te pauzeren, de druk in elke zone te verhogen of te verlagen, en een enkelvoudige of dubbele richtingseffecten van massage te selecteren voor optimale pijnverlichting en / of ontspanning.

Stel u voor hoe u zich voelde toen u voor het laatst in een bubbelbad zat. De warmte van het water ontspande u en de druk van de waterstralen tegen uw lichaam kalmeerde uw pijnen. Stelt u zich nu voor dat u zich zo voelt zonder u uit te kleden of nat te worden.

Zo voelt onze aquamassage aan. Ga lekker liggen en binnen twintig minuten bereikt u een staat van totale ontspanning.

Aquamassage

  • Vermindert spierspanning
  • Kalmeert spieren
  • Kalmeert het zenuwstelsel
  • Ontspant spieren

"Door de onderliggende oorzaak te behandelen en niet slechts symptomen te verbloemen, geeft dit ons lichaam de kans te herstellen! Bedankt Dr. Molina!!! 🙂"

Chiropractie patient

"Deze “onderhouds” behandeling houdt mijn rug in goede konditie en heb dan ook jarenlang geen rugpijn meer!!"

Chiropractie patient

Testimonials

Locatie

Healthwise Kliniek

Van Echtenskanaal NZ 634B

7891 AW Klazienaveen

Telefoonnummer

0591 23 92 84

E-mail

info@healthwisekliniek.nl